Genel

2025 Yılında Tanıtılacak Xiaomi Araba Modelleri ve Özellikleri

Xiaomi, 2025’te piyasaya sürmeyi planladığı elektrikli araç modelleriyle dikkat çekiyor. Hem performans tutkunlarını hem de aileleri hedefleyen bu araçlar, gelişmiş özellikleriyle ön plana çıkıyor. İşte bu modellerin detayları:

  1. Xiaomi SU7 Ultra: Bu yüksek performanslı elektrikli spor araba, tam 1.527 beygir gücü üreten üç elektrik motoruna sahip. Araç, 0’dan 100 km/s hıza sadece 1,97 saniyede ulaşıyor ve 350 km/s maksimum hıza sahip. Hafif karbon fiber gövdeye sahip olan SU7 Ultra, aerodinamik yapısı ve etkileyici yere basma kuvveti ile dikkat çekiyor. Xiaomi, bu model ile Porsche Taycan Turbo GT gibi üst düzey elektrikli araçlara rakip olmayı hedefliyor​.
  2. MX11 SUV: Sportif bir coupe SUV olan MX11, Ferrari Purosangue’yi andıran agresif bir tasarıma sahip. Eğimli tavan yapısı ve önde güçlü hatları ile dikkat çeken bu modelde tavana monte LiDAR sensörü de bulunuyor. MX11’in, SU7 modelinde kullanılan 800V altyapısını paylaşması ve 295 ile 673 beygir gücü arasında değişen versiyonları olması bekleniyor.
  3. N3 SUV: Özellikle ailelere yönelik olan N3, 6 koltuklu geniş bir SUV olarak karşımıza çıkıyor. 2026 yılında piyasaya sürülmesi planlanan bu model, geniş menzili ve Bosch’un IPB 2.0 fren sistemi gibi ileri güvenlik teknolojileriyle donatılmış olacak. Xiaomi’nin en büyük aracı olan N3, konfor ve performansı bir arada sunmayı hedefliyor​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algınlandı

Üzgünüz, reklam engelleyici kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Bu web sitesi, içerik üreticilerine destek sağlamak için reklamlar aracılığıyla gelir elde eder. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak web sitemizi destekleyebilir ve içeriğimize erişim sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz!